14 dagen bedenktijd

Ben je niet 100% tevreden over het door jou bestelde artikel dan heb je het recht om zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Deze 14 dagen bedenktijd verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is het artikel fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring hiervan schriftelijk (per post of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruik maken van het model herroepingsformulier.

Download hier het model herroepingsformulier in PDF

Je dient het artikel zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons medegedeeld hebt, ongebruikt, compleet, onbeschadigd en indien mogelijk in de onbeschadigde originele verpakking aan ons retour te sturen.

Zodra het artikel weer in ons bezit is en beoordeeld op beschadigingen, compleetheid en gebruikssporen, zullen wij het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten zo snel mogelijk aan jou terugbetalen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij jij uitdrukkelijk ingestemd hebt met een andere wijze van terugbetaling.

De kosten voor de retourzending komen voor jouw eigen rekening. Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Op de 14 dagen bedenktijd zijn een aantal uitzonderingen:

  • Artikelen waarmee gedoken is.
  • Artikelen die niet compleet zijn.
  • Artikelen die beschadigd zijn.
  • Artikelen die om hygiĆ«nische redenen niet terug genomen kunnen worden zoals bv: mondstukjes.
  • Artikelen die vervaardigd/vermaakt zijn volgens de door jou opgegeven specificaties.
  • Onderhoudsartikelen waarvan de verpakking geopend is.
  • Diensten die reeds begonnen zijn.

14 dagen bedenktijd